Vi vet at det å gifte seg krever planlegging og vi har skrevet litt om ting vi tror du kanskje lurer på om bryllupsfotografering, hvordan vi jobber og hva du kan forvente hvis du velger oss.

Hvis du lurer på noe vil vi gjerne at du spør

Hvis du vil se hele fotoalbum kan du besøke Bryllupsalbumsiden vår. Brudeparene bestemmer selv om de vil ha passord eller ikke.

Hvorfor trenger jeg en bryllupsfotograf?

Alternativt bryllupsbildeGjenopplev den store dagen på nytt. Kanskje oppdage nye detaljer eller øyeblikk – se smilene, følelsene, tårene til menneskene som er viktigst for deg. Kunne sitte med barn eller barnebarn på fanget og vise frem dine egne bryllupsminner.

Bryllupsdagen er en viktig dag – ofte litt hektisk, men fylt med detaljer, følelser og øyeblikk som passerer i løpet av noen timer. Det er lett å glemme hvordan dagen egentlig var, noe du unngår hvis en fotograf foreviger dagen for deg.

Det kan være fristende å spørre gjester om å ta bilder og få kopier av disse i ettertid. Men gjester er nettopp det – gjester. Deres viktigste er oppgave er å kose seg, ikke nødvendigvis ta bilder av kyssene, smilene, detaljene eller seg selv.

En annen viktig grunn til å leie oss er at vi jobber med profesjonelt utstyr, har gjort dette før og tar godt vare på minnene også etter selve bryllupet.

Bryllupspakker

Det finnes mange alternativer nå du skal velge fotograf: Heldags, halvdags, bare vielse, brudepar bilder, sølvpakke – alternativene er mange.
Vi tilbyr bare Heldagsfotografering og det er litt opp til deg hva du ønsker å inkludere. Vi blir gjerne med fra forberedelsene og helt frem til bryllupsdans og kake.

Hva får jeg?

Det er svært varierende praksis i blant fotografer hva som er inkludert og hva du må betale ekstra for. En relativt vanlig praksis, om litt gammeldags, er at du får prøvebilder og må betale for fremkalling hos den fotografen som tok bildene. En annen nokså vanlig praksis er at du må betale en ekstra avgift for en bildepakke med originalbildene i full størrelse.

Vi har valgt å gjøre dette å enkelt som mulig og du får alle bildene fra den store dagen i høyoppløselig format uten vannmerker.

Hvis du velger oss får du:

  • 2-3 bilder dagen etter bryllupet som du kan vise frem.
  • 250+ bilder i høyoppløselig format uten vannmerke som du selv kan fremkalle, lage fotobok eller takkekort av, dele på Facebook eller kanskje ramme inn og henge på en vegg?
  • Online fotogalleri (med eller uten passord) så familie, venner og kjente kan gjenoppleve den store dagen.
  • Sikker oppbevaring av bildene dine slik at du kan få en ny kopi hvis uhellet skulle være ute

Og for ikke å glemme to kjempeflinke fotografer som elsker bryllup!

Når kan jeg se bildene?

Senest fire uker etter bryllupet er bildene klare og hvis dere har mulighet, møtes vi og ser på resultatet. Vi vil gjerne invitere dere hjem til oss for å se de på 80” lerret sammen med oss, men forstår også at dette ikke er mulig. Hvis dere ikke har mulighet til å treffes, får dere de tilsendt i posten og/eller kan laste de ned.

Hva betaler jeg

Det korte og enkle svaret er: 26 000kr inklusive mva. Du får faktura på hele beløpet etter bryllupet.

Hvis vi fotograferer bryllupet deres, tar vi gjerne med oss utstyr for at gjestene kan fotografere seg selv. Vi har satt sammen en “portrettautomat” som innebærer at gjestene selv styrer fotograferingen. Portrettautomaten koster 5000kr ekstra og du kan lese mer om den her

Hvilke bilder tar dere?

Vi følger dere gjennom hele dagen og dokumenterer den slik den forløper – noe som ofte kalles fotojournalistisk stil. Det betyr at vi ikke roper ”SE HIT!” eller ”SMIL!”, men prøver å være usynlige og fange det helt naturlig.
Men ingen regel uten unntak: Vi vil gjerne også låne brudeparet for å ta de offisiell brudeparbildene og gjerne gruppebilder med familie og de som betyr mest for dere.

Er det noe jeg må gjøre?

Det viktigste for oss er at du er helt sikker på at du velger den fotografen som er riktig for deg. Det finnes mange forskjellige fotostiler og personligheter så vi vil gjerne møte deg/dere til et uforpliktende møte for å sikre at dere er komfortable med valget før vi inngår en avtale som er bindene for begge parter.

Når dette er gjort får du brukernavn/passord til Brudepar siden vår hvor du vil få løpende informasjon om hva som skjer og sikre at vi har riktig informasjon om sted, tid, gruppebilder osv.

Hvor fotograferer dere?

Siden vi bor i Askim begrenser vi (i utgangspunktet) bryllupsfotografering til en 6-7 mil omkrets pga. reisetid. Det vil si Østfold: Askim, Eidsberg, Rakkestad, Skiptvet, Hobøl, Ørje, Fredrikstad, Sarpsborg, Moss), Follo (Nesodden, Frogn, Vestby, Oppegård, Ås, Ski og Enebakk) og Oslo.

Hvorfor burde jeg velge dere?

Vi elsker bryllup, er flinke til å se detaljer, tar flotte bilder og er glade i mennesker! Vi gjør også fordi vi synes det gøy og vil gjerne at du skal kunne oppleve den en av de største dagene i deres liv igjen og igjen.

Er dere ledige?

Vi er dessverre fullbooket i resten av 2014 og i Juli 2015.

Hvis vi er opptatt kan vi anbefale å ta en prat med kjempehyggelige Christian Berset i Studio CB  som også holder til i Askim :)

Jeg har bestemt meg, hvor bestiller jeg?

Fyll ut kontaktskjemaet vårt så kontakter vi deg så fort som mulig – senest innen ett døgn.

Uansett om du velger oss eller kanskje noen andre, ønsker vi deg lykke til med planleggingen og den store dagen!

med vennlig hilsen

Tina og Bjørn