Vi er begge veldig glad i å fotografere, men fokuserer litt forskjellig. Bjørn er veldig glad i menneskene, uttrykkene og følelsene mens Tina elsker detaljer, komposisjoner og de vakre linjene. Denne bredden gjør at vi etter hvert har blitt veldig flinke til å fange essensen i forskjellige bryllup og utfyller hverandre svært godt.

Og ikke minst elsker vi bryllup og verdsetter høyt å kunne gjøre noe sammen i en ellers hektisk hverdag.

Vi giftet oss i en uformell seremoni i 2004 og har tre fantastiske gutter på ni ,fem og tre år som vi er veldig stolte av! Til vanlig jobber vi med helt andre ting, men en helg hver måned setter vi av til å fotografere bryllup sammen. Vi kunne helt sikkert booket flere bryllup, men for at vi skal ha tilstrekkelig med tid til å redigere bilder, sette sammen album, treffe hyggelige fremtidige ektepar og ikke minst kose oss sammen med gutta våre har vi valgt å begrense det til ett bryllup per måned.

Hvis du har litt ekstra tid og vil bli litt bedre kjent med oss vil vi gjerne også vise frem noen av de andre bildene vi har tatt som ikke er bryllupsrelaterte. Vi har også en blogg som vi skriver litt sporadisk på og en Facebook side som vi ”poster på” når det skjer noe spennende.

 

tinabjorn

 

Inspirasjon

Som de fleste har vi også noen favoritt fotografer og vi tenkte at du kanskje ville se hva som inspirerer og imponerer oss. Under finner du en god blanding av norske og utenlandske fotografer det er verdt å ta en titt på:

JESS MARKS, TONY HOFFER, JONAS PETERSON, RUBEN HESTHOLM, WONG COUPLE, CHRISTIAN OTH, MORGEN NORMAN, NIC BRANDT, STEVE MCCURRY, EDVIN MARTINEZ, FRANS LANTING, PAUL NICKLEN, JOEL GRMES, ANSEL ADAMS, JOEL SATORE, ERIK ALMÅS